Despre noi

 

ECHIPA MANAGERIALĂ

 

Suntem răspunzători față de tot ceea ce înseamnă cu adevărat viață.

Învață alături de noi cum să evadezi din lumea în care lucrezi și să te distrezi așa cum meriți, trăind live distracția la care visezi zi de zi.

Pentru tine creăm și organizăm evenimente deosebite care au cele mai potrivite,  proaspete și elegante ingrediente.

logo3.png

Spor în viitor

Sebastian Hedea
Manager General

 

De fiecare dată când am realmente succes mă opresc să văd unde şi cum greșesc.

Într-un context economico-financiar-social poziționat într-un pattern incert nu mai este suficient să avansezi de unul singur pentru că sigur vei pierde contactul cu exteriorul precum și pulsul cu angajatul și clientul care își caută viitorul chiar în cadrul organizației tale.

logo3.png

Culegi ceea ce semeni: bani sau oameni

Alexandra Roşu
Manager Marketing

 

SPICE PROFIT este un concept nou de consultanță specific mediului de business, lansat pe piață în luna septembrie 2014.

Liniile de consultanță acoperă o paletă largă de servicii (marketing, management, managementul calității, management logistic, antreprenoriat, fonduri europene, resurse umane, asigurări-reasigurări, expertiză financiar-contabilă, web design, dreptul afacerilor, training, coaching, mentoring, inovare, etc.) cu ajutorul unei  echipe de specialiști și consultanți cu vastă experiență și spirit antreprenorial și managerial pozitiv și participativ.

Banii alocați serviciilor de consultanță nu trebuie priviți nicio secundă ca o risipă, o povară ori o cheltuială organizațională inutilă.

Într-un secol dominat de puterea schimbării, lipsa de protecție și respectiv predictibilitate în fața forțelor materiale și/sau imateriale ridicate de piața modernă, poate reprezenta o frână reală și chiar durabilă în fața propriului viitor al business-ului.

Până la urmă, va fi decizia antreprenorului și/sau managerului dacă se va avânta de unul singur în fața curentului schimbării tot mai greu controlabil sau va apela la dotări și informații rapide și veridice pentru a putea rezista amenințărilor existente și/sau viitoare.

Protecția, disponibilitatea și viteza unui ajutor extern profesionist nu pot fi ignorate în asemenea situație, ca de altfel nici pierderile și/sau pagubele care ar putea fi generate de această lipsă de perspicacitate și încredere în consultanți de specialitate, care sunt antrenați în vederea livrării de servicii de calitate și rezultate concrete în amonte și aval pe lanțul creator de valoare al organizației.

Alegeţi Spice Profit şi veţi atinge rezultatul dorit la timpul potrivit!