COACHING SKILLS CERTIFICATE


Perioada: 29 - 30 IANUARIE 2016
Localitate: SATU MARE
Locatie: HOTEL PRESIDENT

 

Este coachingul pentru mine?

Certifcatul in Coaching Executiv iti permite sa experimentezi coachingul de calitate pentru a te ajuta sa te decizi daca doresti sa te antrenezi in continuare in coaching si sa continui cu cursul nostru "Practitioner Diploma in Executive Coaching". Se potriveşte atat pentru cei care sunt dornici sa isi treaca abilitatile interpersonale la nivelul urmator, cat si pentru cei ce considera necesara integrarea coachingului in munca lor sau vor sa-si directioneze cariera spre coachingul executiv.

Ce fel de coaching este potrivit pentru mine?

Vei putea reflecta si descoperi stilul tau de coaching personal, precum si tipul de coaching de care te bucuri cel mai mult (de exemplu: life coaching, coaching pentru carieră, coaching pentru afaceri, coaching pentru performanta, coaching transformational).

Am tot ce imi trebuie pentru a fi un bun coach?

In cazul in care acesta este un domeniu cu totul nou pentru tine, atunci vei putea sa explorezi in continuare daca acest lucru este o alegere buna pentru cariera ta si sa vorbesti cu un coach cu inalta calificare in domeniu, ca parte a acestui proces. Programul acesta este poarta de acces la suita noastra de programe de dezvoltare in coaching cu acreditare de top - este primul tau pas in a deveni coach profesionist.


Vezi intreaga lista de speakeriVezi intreaga lista de moderatori
Informatii si detalii suplimentare conferinta

 

Diploma Coaching Skills Certificate
Diploma ofera o pregatire solida in practica de coaching, respectand principiile acestuia.
Programul este conceput in jurul modelului comprehensiv al AoEC de coaching urmarind deschiderile, continuturile si finalizarile pentru a reflecta procesul de coaching executiv.


Experienta necesara
Programul este in primul rand pentru manageri cu experienta, traineri, consultanti si cei ce ofera life coaching.

Obiectivele programului

-   construirea unei relatii profesionale puternice cu clientul bazata pe incredere, respect si raport;

-   folosirea abilitatilor de coaching bazate pe un corpus psihologic solid pentru a promova dezvoltarea clientului, incuraja inovatiile si a aprofunda intelegerea;

-   alinierea coachingul la contextul afacerii si la cel organizational in vederea administrarii eficiente a incheierilor pentru a depasi asteptarile clientului, coachului si sponsorului.

Beneficiile programului

-   imbunatatirea intelegerii unei game variate de modele de coaching;

-   dezvoltarea unui model de coaching personal;

-   dezvoltarea unui plan de invatare continua.

Calificarea oferita
Diploma Coaching Skills Certificate

Acreditare

Universitatea Middlesex, European Mentoring and Coaching Council, International Coaching Federation ACSTH.

Curs recunoscut de Association for Coaching.

AoEC astepta din partea participantilor

Sa participe la toate modulele, sa fie activi la tutorialele la care iau parte in cadrul fiecarui modul si sa finalizeze fiecare sarcina din perioada cursului.

Testimoniale din partea participantilor (acestea se regasesc pe www.aoec.ro)

“Este printre putinele (poate singurul) program sustinut de un roman care si-a atins obiectivele pe care si le-a propus. Clar, concis, practic si cu rezultate. Multumesc.” - Irina de Hillerin, martie 2010

“Excelenta idee de a utiliza «problemele» reale si nu roll play-uri. Putin mai mult timp alocat pt «GROW ME». Exercitiile practice numeroase aduc un plus de valoare acestui program si din acest punct de vedere il consider unic.” - Fam. Popa, martie 2010

“I zi. M-ai provocat ! A II-a zi, m-am regasit! Dovada ca angajamentul ne influenteaza alegerile. Cele 2 zile pot insemna inceputul frumos a ceea ce unii pot considera restul vietii lor.” - Catalin Maxim, martie 2011Pachete disponibile