conferinte COACHING SKILLS CERTIFICATE

COACHING SKILLS CERTIFICATE

Perioada: 29 - 30 IANUARIE 2016
Localitate: SATU MARE
Locatie: HOTEL PRESIDENT

 

Experimenteaza cum e sa fii Executive Coach si vei incepe sa intelegi puterea si succesul coachingului.
Acest program de doua zile iti va prezenta principiile si te va initia in practicarea coachingului. Pe langa faptul ca vei invata cum sa folosesti un model eficient in patru etape care iti va permite sa incepi imediat coachingul, vei descoperi, de asemenea, ce fel de coaching este potrivit pentru tine.

Vei beneficia de informatii de la un Executive Coach experimentat, vei primi feedback calificat si din partea colegilor in timp ce iti vei testa “aripile in coaching” in grupuri de practica: coach - coachee - observator.

Abilitatile de coaching nu sunt doar pentru locul de munca - acestea au efecte pozitive asupra tuturor aspectelor vietii tale. Te vei bucura de o mai buna comunicare cu prietenii, familia, colegii, de asemenea ajutandu-ti clientii.

Daca esti complet nou in zona de coaching, atunci acest program este si pentru tine!

Programul s-a mai desfasurat in sistem OPEN in: Bucuresti (de 23 de ori), Constanta, Galati, Brasov, Cluj-Napoca si Timisoara.

Programul s-a mai desfasurat in sistem In-house in: Galati, Bucuresti (de 3 ori).

Programul este in limba  romana.


conferinte DOING TRAINING. THINK SPICE! - 2nd edition

DOING TRAINING. THINK SPICE! - 2nd edition

Perioada: 18 - 19 NOIEMBRIE 2015
Localitate: SATU MARE
Locatie: UNIVERSITATEA DE VEST "VASILE GOLDIS" DIN ARAD - FILIALA SATU MARE

2015 a fost si ramane un an de cautari de strategii castigatoare pentru supravietuire pe piata, pe fondul unei puternice lipse de predictibilitate asupra mediului de afaceri local, regional si national. In vremuri de instabilitate economico-financiara si de concurenta acerba singura alternativa viabila de supravietuire o reprezinta investitia in oameni, acestia reprezentand un avantaj competitiv longeviv.

Se impune asadar recalibrarea si repozitionarea posibilitatilor de actiune in zona de business, in conditiile in care oamenii trebuie pregatiti pentru ceea ce se petrece acum dar si pentru ceea ce va urma cat de curand... Prin acest proiect national ne propunem sa oferim solutii concrete in contextul riscurilor, capcanelor si provocarilor aparute pe piata nationala la nivel antreprenorial si de business.                                                        

Speakerii, consultantii si specialistii nostri detin experienta profesionala si expertiza necesara pregatirii angajatilor, managerilor si leaderilor pentru a rezista presiunilor economico-financiare actuale. In timpul prezentarilor speakerii se vor focaliza si pe valorificarea optimala a abilitatilor si deprinderilor antreprenoriale si/sau manageriale, punand un accent deosebit pe dezvoltarea inovatiei, creativitatii si a spriritului de echipa. 

La DOING TRAINING. THINK SPICE! vei intelege ca toate ideile si planurile tale din prezent trebuie ancorate rapid intr-un pattern antreprenorial si de business care sa aduca rezultate concrete in viitor.

Studentii, masteranzii si doctoranzii vor deprinde si dezvolta cunostinte si principii practice care ii vor ajuta sa-si desfasoare cu succes activitatea in calitate de antreprenori, manageri si/sau leaderi in orizontul de timp apropiat. Acestia au posibilitatea sa se familiarizeze cu limbajul de afaceri, operatiunile, procesele si perspectivelor mediului de business aflat sub presiunile fenomenului globalizarii. Avem in vedere inclusiv dezvoltarea aptitudinilor si abilitatilor profesionale necesare asigurarii inserţiei rapide pe piaţa muncii a studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si/sau absolvenţilor facultăţilor cu profil economic, financiar, comercial si nu numai.

Toate acestea sunt in masura sa conduca la un upgrade concret si sustenabil a vietii personale si profesionale a participantilor, in paralel cu o revigorare a vietii sociale si o dezvoltare durabila a spiritului antreprenorial al comunitatii locale. 


conferinte DOING TRAINING. THINK SPICE!

DOING TRAINING. THINK SPICE!

Perioada: 26 - 29 MAI 2015
Localitate: ZALAU
Locatie: UNIVERSITATEA DE VEST "VASILE GOLDIS" DIN ARAD - FILIALA ZALAU

 

2015 este un an dinamic, dar cu o doza mare de imprevizibilitate asupra mediului de afaceri local, regional si national. Este timpul sa constientizezi ca in vremuri de instabilitate economico-financiara si de concurenta acerba singura alternativa viabila de supravietuire o reprezinta investitia in oameni, acestia reprezentand un avantaj competitiv longeviv.

Se impune asadar recalibrarea si repozitionarea posibilitatilor de actiune in zona de business, in conditiile in care oamenii trebuie pregatiti pentru ceea ce se petrece acum dar si pentru ceea ce va urma cat de curand. Prin acest proiect national ne propunem sa oferim solutii concrete in contextul riscurilor, capcanelor si provocarilor aparute pe piata nationala la nivel antreprenorial si de business. Consultantii si specialistii nostri detin experienta profesionala si expertiza necesara pregatirii angajatilor, managerilor si leaderilor pentru a rezista presiunilor economico-financiare actuale.

In acelasi timp, vor primi raspunsuri punctuale si linii directe de valorificare a experientei profesionale cei care urmaresc sau isi doresc sa intre in sfera afacerilor. In timpul prezentarilor speakerii se vor focaliza si pe valorificarea optimala a abilitatilor si deprinderilor antreprenoriale si/sau manageriale, punand un accent deosebit pe dezvoltarea inovatiei, creativitatii si a spriritului de echipa.

Studentii si masteranzii vor deprinde si dezvolta cunostinte si principii practice care ii vor ajuta sa-si desfasoare cu succes activitatea in calitate de antreprenori, manageri si/sau leaderi in orizontul de timp apropiat. Acestia au posibilitatea sa se familiarizeze cu limbajul de afaceri, operatiunile, procesele si perspectivelor mediului de business aflat sub presiunile fenomenului globalizarii. Avem in vedere inclusiv dezvoltarea aptitudinilor profesionale necesare asigurarii inserţiei pe piaţa muncii a studentilor, masteranzilor, doctoranzilor si/sau absolvenţilor facultăţilor cu profil economic si nu numai.

Toate acestea sunt in masura sa conduca la un upgrade concret si sustenabil a vietii personale si profesionale a participantilor, in paralel cu o revigorare a vietii sociale si o dezvoltare durabila a spriritului antreprenorial al comunitatii locale.